2008-12-31

Årets sista dag

Personalfesten med Station 8 gick bra. Det serverades god mat och dryck. Dryck i massor, vad och hur mycket man ville. Vilket inte var jätte bra för alla. Ingen nämnd ingen glömd. Vi började vår promenad hemåt redan kring 00:00. Då var det slut på det roliga. Vi tog en onödigt lång promenad hem, men det var kanske bra för vissa av oss :)

Gårdagen blev det inte speciellt mycket gjort. Men det är rätt skönt det också. Malin kom förbi och umgicks en stund. I övrigt hände i princip ingenting. Marthin var iväg och såg de skön spelande aik förlora mot Linköping. Tredje raka förlusten. Inte bra.

Idag är det nyårsafton, som för övrigt kanske är årets mest överskattade dag. Enligt mig en dag som inte ens borde firas, i alla fall inte varje år. Jag ser ingen mening med det. Men det är klart det är ett bra skyll för att få dricka sprit och festa, bli dyngknall och ändå inte komma ihåg något från denna "speciella" dag. Vår nyårsafton är inte planerad på något sätt, så vi får helt enkelt se vad som händer. Om något överhuvudtaget kommer att hända. Ja det blir nog bra i slutändan.

Gott slut och god fortsättning på er allesammans!

Inga kommentarer: