2009-01-31

TIPS PÅ BRA PRODUKTER

Jag har fått lite nya favoriter både inom hudvård och makeup. Det är så kul att upptäcka nya grejor och få lite nya ideer.

En favorit är Dermalogicas precleanse
En "förtvätt" innan din "vanliga" rengöring. En rengöringsolja som effektivt löser upp fett, solskyddet i din dagkräm, makeup och annan smuts som samlats på din hud unden dagen. Detta kan kännas onödigt, men man känner sig väldigt ren efter denna. Produkten är underskattad.

En annan favorit är Dermalogicas rengöring ultracalming cleanser
En mild rengöring och perfekt efter precleans. Den är perfekt för den som har känslig hy eller om man som nu under vintern utsätts för tufft klimat, stress eller hormonförändringar. Skyddar och lugnar huden på ett bra sätt. En skön och dryg produkt. Den får 5 +++++


Den tredje och sista favoriten från Dermalogica denna gång är barrier repair En vattenfri mjukgörare som ger mycket fukt. Produkten känns nästan som en primer och smälter skönt in i huden. Den skyddar, stärker och mjukgör huden. Den funkar även för män efter rakning då den reparerar skadad hy.


Så till en favorit för kroppen, md formulations Face & Body Scrub
Det är en peeling som både rengör och effektivt avlägsnar döda hudceller. Innehåller både runda peelingkorn och glykolsyra vilket ger en dubbel-peelande effekt. Huden blir slät och babymjuk samt får en frisk lyster. Massera in på torr eller fuktad hud.


Den nya borsten för i.d. bareMineral foundation.
Full flawless face brush En lite lyxigare borste med långt skaft och med äkta hår. Den ger medel till full täckning. Den är skön att både hålla i och att jobba med. En bättre borste än kabukin, enligt mig.


Eftersom jag har börjat träna ganska mycket igen så är det perfekt att ha en makeup remover med sig i träningsväskan.
BareEyes eyemakeup remover Det är en mycket mild och lätt remover, återfuktande och lugnande effekt. Den tar även bort vattenfast makeup. Den är testad och passar även för de mest känsliga ögon.

------------------------------------------
Det finns fler makeupprodukter som kan läggas i facket favoriter. Jag återkommer med dessa inom kort.

Inga kommentarer: