2009-02-04

Några favoriter i makeup-väskan

Primer - Det är bara ett måste under din foundation. Dels för att få den och sitta bättre och sedan för att få ett slätt och fint resultat. En primer motverkar fina linjer, torra partier, ojämnheter och stora porer. Perfekt under din foundation.


Buxom Lips - Ett läppglans från i.d. bareMinerals med en kylande känsla och plumping. Ett av dom bättre läppglans jag någonsin provat. Dom har lagom mycket färg och är väldigt dryga. Ett måste i alla tjejers handväska.


Weather Everything Liner Sealer - Med den här produkten kan du vara säker på att eyelinern sitter där den ska hela dagen. Genom att blanda en droppe Liner Sealer tillsammans med en ögonskugga får du en vattenfast eyeliner som sitter hela dagen. Perfekt för dig som vill byta och variera din eyeliner från dag till dag. Tre praktiska blandningsburkar följer med.


i.d. bareMinerals concealer Bisque/Summer bisque - Använd som concealer över eller under din foundation för att dölja mörka ringar eller utslag. Du kan även använda den som basögonskugga när du lägger din makeup. Den bästa concealern som finns på marknaden, utan tvekan.

1 kommentar:

Anonym sa...

hi hi, är det inte? åå jag som trodde på glamourmodellen som bloggade om det. ha ha. okej jag ska inte gör om det. Men hur får man bebishy??? =D