2010-11-07

Ville Koistinen klar för AIK

På presskonferensen efter Skellefteå–Djurgården släppte Skellefteå en bomb. Klubben har gjort klart med finske landslagsbacken Ville Koistinen, 28.

Förlusten mot Turgården gjorde inte så mycket när detta besked kom.

DIF var för övrigt ute på Station 8 igår. Det hade kunnat sluta hur som helst. MEN det gick bra, som tur var. Rätt trevliga killar det där. Vissa av dem iaf ;) Jag tog även Hardy Nilsson i hand. Det händer ju inte heller varje dag.
-----------------------------------

En hyllning till AIK
Menar Skellefteå.
Inte det som norr om Gävle kallas till Solna AIK.
Så här är det – just nu är Skellefteå Sveriges bästa lag. Är helt övertygad om det. Luleå kommer att dippa och lagmaskingen, den gulsvarta, kommer ta ikapp försprånget och ta över serieledningen under november. Skellefteå gör helt rätt i att ta bort orosmoment i omklädningsrummet, Tenkrat och Skrbek, och klubben har även en röd tråd i organisationen, från Pea Israelsson, klubbdirektör, via sportchefen Lasse Johansson ned till tränaren Anders Forsberg. Det finns inga känslostörningar i klubben och det råder lugn och ro och en vilja att vinna. En vilja som är större än rädslan att förlora.

Sedan finns ett driv i laget, mycket på grund av att medelåldern i laget är lågt och att de yngre spelarna kör på under alla sekvenser på träning och match. Sedan har SAIK en mycket fungerande förstakedja i Lehtonen, Warg och Lindström. Givetvis är Warg nyckeln till framgång med sitt uppoffrande spel på egen planhalva och han ger förutsättningar för kedjekamraterna att kunna fokusera på motståndarnas mål.
Finns fler som bör nämnas i SAIK.


Andreas Hadelöv - elitseriens meste målvakt.
Yared Hagos - grym slitvarg.
Tim Erixon - snart är han lika stor som David.
Ivan Majesky - ett monster i boxplay.


Jag har fått ett nytt favoritlag!

- sagt av Tomas Ros Aftonbladet

Inga kommentarer: