2011-09-11

Home sweet home

Jaha hemma och tillbaka till verkligheten igen.. det har varit en mycket bra vecka på Kreta. Det finns absolut ingenting att klaga över och det var väldigt välbehövligt. Sol, bad, vila, umgås, spela spel, ja bara vara helt enkelt. För att beskriva denna veckan med ETT ord: FANTASTISK!

Väl hemma så blev det en lunch med bästa Nuno som varit i götet hela sommaren men som äntligen är hemma igen. En mycket trevlig dag med honom som bestod av lunch, skvaller, kaffe och ännu mer skvaller. Det var fööör länge sedan! Fredagskvällen spenderades med Stina över en bit mat på coasters och något gott att dricka, vidare på Calles en sväng för att sedan avsluta kvällen på Allstar. En mycket trevlig kväll, tack för det Stina!

Lördagen spenderades i sängen och sedan på stan en sväng för att få i sig lite kaffe och förstöra lite pengar. Och det är ju sällan något problem, alltid finns det nånting att lägga pengarna på. Efter detta mötte vi upp Jonas för att kolla lite fotboll på allstar, hem och göra sig redo för en galen kväll ute i Skellefteå och dess otroliga nattliv. Det blev en magisk kväll trots en bakfull Stina, en trött Jonas och en inte helt övertaggad Marielle. Tack alla för en otroligt trevlig lördagkväll!

Söndag idag och det har inte gjorts speciellt mycket, sängen och soffan har varit väldigt välbesökta. Vi har sett lite tvpucksfinal, one tree hill, idol osv. Sängen väntar nog igen dock.. det känns så. Det är ju trots allt jobb imorgon.. som jag längtar! En vecka är ganska lagom att vara borta..

Inga kommentarer: