2008-10-27

Till Ida

Att stråna är långa är en lätt match. Klipp dem, dock inte rakt av. Försök få dem lite "trubbiga". Är dom långa mitt i brynet eller längst ut på någon av sidorna? Sitter dom längst ut mot tinningen kan dom gå rycka lite beroende på hur det ser ut, och sitter dom närmast näsan kan man klippa dom i övrekanten. Det är svårt att förklara, eller så är jag dålig på att förklara helt enkelt..

Jag kan hjälpa dig när du kommer till Skell, om du vill förstås? :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag har vart bortrest så jag har inte kikat in på ett tag. Och jag ser ju att du börjat med tipsen och jag blev så himla glad! Tack tack tack! Hur bra som helst tycker jag! Du kan verkligen din sak. Så fort jag kommer hem till Skellefteå kan du lita på att jag kommer in till dig!

Jag har id make-up och problem hy, inte direkt acne, men "break-outs" lite här och där. jag tycker dock att det täcker lite dåligt och att jag måste ta så mycket varje gång. Jag har även en olje-fri foundation från makeupstore som jag tycker täcker mycket bra, men den gör min hy ännu värre... Jag har en kräm som jag fick med när jag köpte Id setet. Men tycker inte det hjälper något vidare... har du något förslag på någon som man kan lägga under så det täcker bättre?

Tack på förhand! :)
Kram!

Anonym sa...

Taack =)
Just nu ser jag ut som hejkomohhjälp mig i hyn och jag har mig själv att skylla så jag vet inte om jag vågar träffa dig när jag kommer hem:O Haha.
Pussen är din Marre!