2008-11-01

Färg och stilrådgivning

Inom oss har vi vår naturliga färgskala. Och vilka färger ska du då använda för att framhäva dig själv ännu mer? Det är precis det du får veta om du kommer till mig och får en färgrådgivning/analys. Du får veta vilka av alla miljoner färger och nyanser som är de bästa för dig. Mycket handlar om, vill Du klä Upp dig eller vill du klä Ner dig ?! Vi är alla unika när det gäller både färger och formen på vår kropp. Stilen hittar man genom personlighet, kroppsform och längd. Alla felköp kan du glömma efter att du gjort en sådan här sak och får veta vad du faktiskt är snyggast eller klär bäst i. Du blir medveten om hur du ska kombinera hela din garderob, vilka accessoarer som passar dig bäst, och vilken makeup som klär dig bäst. Det handlar heller inte alltid om att vara ung, snygg och smal utan istället om att klä sig korrekt vid olika tillfällen. Hur du vårdar ditt yttre berättar mycket om vem du är.

Som Coco Chanel någon gång sa:
"Av en dåligt klädd kvinna minns man kläderna, av en välklädd kvinna är det kvinnan man minns"

"Mode varierar men stil varar för evigt."


Det är en investering som du har nytta av hela livet. Du gör i princip inga felköp efter detta, vilket innebär att du shoppar billigare och du vet hur modellen på plagget ska se ut och du vet alla färgerna.
Vad kan gå fel vid din shopping efter detta? Inget.

Det kan dessutom vara en bra julklapp till din mamma, svärmor, syster, farmor/mormor och kanske till och med din pojkvän eller din pappa. Eller så unnar du dig själv något så här i höstmörkret. Du är välkommen in till mig på VILA. Ung som gammal, kille som tjej, kvinna eller man.

Inga kommentarer: