2009-07-03

Dag 1 & 2 - stadsfest

Onsdagen började med jobb på dagen. Hem fort som tusan för att byta om till "Johanna på kullen-kläder" dra på sig förklädet och vara redo med kapsylöppnaren. Väl nere i tältet var det bara att fylla på kylarna, sätta i gång alla pumpar med öl och servera gästerna mat. Onsdagen var en behaglig kväll med lagom mycket folk. Torsdagen var lite mer kaosartad. Mer matgäster, mer folk i allmänhet, en säkring gick och alla kassor dog. Folk var lika glada för det, som tur var. Köerna utanför var enorma, köerna till en bajamaja var lika lång. Ja en festival innebär väl kanske mest kö har jag börjat inse. Torsdagen slutade väl och vi klarade kvällen riktigt bra.

Nu återstår 3:e och sista kvällen med arbete. Kväll 4 innebär, trängsel, kö, kö och kö. Jag ska nämligen ut och svira själv på lördag. Men det blir säkert jätte trevligt trots köer.

Ett hett tips är att ni besöker "Johanna på kullen", bandet som spelar heter Duo Jag och var riktigt grymma. Göteborgare är dom dessutom ;) Dom är värd kön in till tältet.

Inga kommentarer: